Over mij

Loraine Birsak, Grafisch Ontwerp Portfolio

Mijn naam is Loraine Birsak, 28 jaar oud en woonachtig in Utrecht.

Mijn portfolio bestaat uit projecten die ik gedaan heb voor een verscheidenheid aan klanten. Voor kleine startups tot grotere bedrijven/organisaties heb ik (online) identiteiten, websites, drukwerk en illustraties gemaakt en ontwikkeld.

Ik vind het belangrijk om me steeds verder te ontwikkelen op het gebied van ontwerp. Ik verdiep me continu in de huidige trends en stijlen, zowel online als offline, en laat ik mij inspireren door verschillende kunstdisciplines en creatieve blogs.

Door de eerste schetsfase altijd te beginnen met de vrije hand, streef ik bij elk project naar een vernieuwend en uniek eindresultaat.

__

Voor meer info: check hieronder mijn CV en project recensies.

KvK-nummer is: 74442759

 

 

Curriculum Vitae:

LinkedIn

Recensies

Boulderhal Bruut - "Loraine is een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken. Ze luisterde goed naar onze wensen en verwerkte de feedback snel en secuur. We zijn ook nog steeds enorm blij met het lettertype dat ze ontworpen heeft voor ons logo waar we tot op de dag van vandaag nog steeds complimenten over ontvangen."

Bekijk project

Beevy - "Tijdens de ontwerpfase kregen we meerdere updates waarin stap voor stap allerlei verschillende stijlen en denkrichtingen toegepast werden. Zo konden we goed zien welke mogelijkheden er allemaal waren en was het maken van een keuze voor het juiste logo een stuk eenvoudiger. We zijn dan ook dik tevreden met het eindresultaat!"

Bekijk project

Elsker Livet - "Loraine nam mij mee in haar creatieve proces, waarbij ik tijdens het tot stand komen van mijn logo en huisstijl keuze momenten kreeg die haar richting gaven. Zo voelde het alsof ik maximaal betrokken was en is het echt mijn huisstijl geworden. Ik vond deze werkwijze heel prettig en professioneel."

Bekijk project

The Visual Facilitator - "Loraine heeft zich in aansluiting op mijn vraag om een passende website te ontwikkelen goed verdiept in mijn bedrijf en mijn werkveld. Loraine kwam met een aantal prototypes waar ik feedback op kon geven en heeft deze feedback goed verwerkt in mijn bedrijfsuitingen, logo en uiteindelijk ook de website. In omgang is Loraine bijzonder ge├»nteresseerd en communiceert tijdig op vragen en over de voortgang van het project."

Bekijk project