Logo Ontwerp, The Visual Facilitator 

“Met faciliteren wordt betekenis gegeven aan zaken die er toe doen. Met visualiseren worden betekenisvolle zaken die er toe doen zichtbaar en communiceerbaar gemaakt. De kracht van visueel faciliteren zit in de combinatie. Als onafhankelijk facilitator staat Hubèrt de Groot neutraal ten opzichte van de inhoud en de deelnemers.”

Voor Visual Facilitator moest er een logo ontworpen worden die dit alles zou omvatten. Het markeren met stiften en in beeld brengen van oplossingen, wat tijdens het visueel faciliteren een groot en belangrijk onderdeel is, was ook een inspiratie voor het uiteindelijke resultaat.  

Categorieën:

  • Logo,
  • Faciliteren,
  • Visualiseren,
  • Huisstijl

Opdrachtgever:

Visual Faciliator

Recensie:

The Visual Facilitator - "Loraine heeft zich in aansluiting op mijn vraag om een passende website te ontwikkelen goed verdiept in mijn bedrijf en mijn werkveld. Loraine kwam met een aantal prototypes waar ik feedback op kon geven en heeft deze feedback goed verwerkt in mijn bedrijfsuitingen, logo en uiteindelijk ook de website. In omgang is Loraine bijzonder geïnteresseerd en communiceert tijdig op vragen en over de voortgang van het project."